avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Executare silita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Executare silita

Daca este o hotarare judecatoreasca investita cu titlu executoriu si se cere investirea executarii silite pe data de 24.02.2010, iar suma prevazuta in hotarare se achita in data de 23.02.2010 , mai este necesar plata celorlalte cheltuieli, chiar daca nu s-a inceput executarea silita, deoarece inca in acest moment nu este investita de catre instanta?
ma refer la cheltuieli de executare si onorariul de avocat al partii adverse
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 08:49, 22 Februarie 2010
Nu se mai mai paltesc cheltuielile de executare silita, dar onoraiul avocatului(ma refer la cheltuielile de judecata) daca sunt admise prin aceeasi sentinta judecatoreasca se platesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incuviintare executare silita!!!!!! Oana Gabriela Oana Gabriela In urma unei hotarari de expedient ce are la baza o tranzactie imobiliara pentru partaj divort,care presupune achitarea unei sulte in sarcina mea ,ce a depasit ... (vezi toată discuția)
Incuviintare executare silita!!!!!! Oana Gabriela Oana Gabriela Daca pe data de 24.02.2010 am termen pentru incuviintare executare silita la tribunal iar pe data de 23.02.2010 achit sulta,mai trebuie sa platesc onorariu ... (vezi toată discuția)
Care sunt urmatorii pasi??? OANA GORAN OANA GORAN am depus cereri de emitere a somatiei pt debitorii x,y,z,...... am primit sentintele prin care sunt admise cererile si someaza debitoarele......... si ... (vezi toată discuția)