Am fost sanctionata ca am oprit dincolo de indicator la trecerea la nivel cu cale ferata fara bariera cu 9 puncte amenda si suspendarea permisului pe 90 de zile.
conform OUG 195/2002 art 102alin.3 lit c :
neoprirea la trecerea la nivel cu calea ferata cand barierele sau semibarierele sunt coborate ori in curs de coborare sau cand semnalele cu lumini rosii si/sau sonore sunt in functiune;
As avea castig de cauza daca contest avand in vedere ca in articol nu apare trecerea la nivel cu cale fereta fara bariera.
Codul rutier vechi sanctiona fapta cu amenda intre 9-20 punce si 6 puncte de penalizare, fara suspendarea permisului, dar acum nu mai gasesc fapta in nici un articol.
Multumesc.
Facturile de chirie pt lunile noiembrie, decembrie si ianuarie sunt neachitate. In conescinta a schimbat iala abia in 1 februarie 2010.
Nu stiu daca exista facturi pt bunuri.
Multumesc pt raspuns.
Buna ziua. Sunt angajata a unei societati care a inchiriat un spatiu de la 1 ianuarie 2009. In contract apare o camera, hol si baie. Doar ca in luna martie si-a deschis punct de lucru si proprietarul in incinta aceluias apartament (holul si baia comuna).
In contract era trecuta chiria+cheltuieli.
Problema este urmatoarea: seful meu nu a platit chiria timp de 3 luni. La sfarsitul celei de-a 3-a luna proprietarul a schimbat iala pt neplata chiriei si nu ne da voie sa ne luam lucrurile, pana la plata chiriei+cheltuielile pe tot anu trecut care pana acum nu ni s-au cerut, inclusiv pt ce au consumat ei.
A doua problema e ca proprietarul foloseste lucrurile noastre: biroul, calculatorul, chiar si-a bagat internet la calculatorul nostru.
Ce putem noi sa facem?