avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... retinere de bunuri
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

retinere de bunuri

Buna ziua. Sunt angajata a unei societati care a inchiriat un spatiu de la 1 ianuarie 2009. In contract apare o camera, hol si baie. Doar ca in luna martie si-a deschis punct de lucru si proprietarul in incinta aceluias apartament (holul si baia comuna).
In contract era trecuta chiria+cheltuieli.
Problema este urmatoarea: seful meu nu a platit chiria timp de 3 luni. La sfarsitul celei de-a 3-a luna proprietarul a schimbat iala pt neplata chiriei si nu ne da voie sa ne luam lucrurile, pana la plata chiriei+cheltuielile pe tot anu trecut care pana acum nu ni s-au cerut, inclusiv pt ce au consumat ei.
A doua problema e ca proprietarul foloseste lucrurile noastre: biroul, calculatorul, chiar si-a bagat internet la calculatorul nostru.
Ce putem noi sa facem?
Cel mai recent răspuns: dianaanton , utilizator 16:25, 10 Februarie 2010
mergeti la politie si faceti reclamatie, daca aveti facturi/chitante cu care puteti demonstra ca acele bunuri va apartin.

ii puteti acuza de furt, abuz de incredere ...insa, nu inteleg de ce ati asteptat atata timp#-o
Facturile de chirie pt lunile noiembrie, decembrie si ianuarie sunt neachitate. In conescinta a schimbat iala abia in 1 februarie 2010.
Nu stiu daca exista facturi pt bunuri.
Multumesc pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament,proprietarul nu ma lasa sa imi iau lucrurile de la el anamary anamary Buna seara,lucrurile stau cam asa in cazul meu: In februarie 2009 am inchiriat un apartamnt cu 2 camere semimobilat la 200 de euro,s-a incheiat un contract ... (vezi toată discuția)
Dreptul de retentie, chirias care refuza sa plece CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, o sa fiu scurt. Parintii mei au avut un chirias. Chiriasul a plecat, nu a platit chiria pe 3 luni + datorii la cheltuieli de vre-o 1500 ron. ... (vezi toată discuția)
Nu am platit 3 luni chiria si ne-au oprit lucrurile klaut klaut Am închiriat un apartament acum 7 ani nemobilat. Nu am facut contract de nici un fel. Acum am inceput sa avem probleme cu banii si nu am platit 3 luni si ... (vezi toată discuția)