Si totusi am o nelamurire.... in cazul in care primesc pedeapsa maxima...adika o amenda de 4.000 euro...ceea ce mi se pare foarte exagerat..si nu ii platesc..ce se poate intampla? Interdictie pe Portugalia,interdictie pe Blue Air, ma poate lamuri cineva?? In cazul in care pedeapsa este pana in 2500 e altceva fatza de 4 000 totusi...as plati pana in 2500 dar mai mult...nici nu stiu ce sa zik...
Am aflat ca este un proces civil pana la urma..pentru ca trebuie sa platita o amenda se specifica lucrul acesta,,dar trebuie sa le trimit o hartie prin care sa explik de ce am fumat,motivul...de ex am fost sfatuita sa spun ca incercam sa ma las de fumat si am avut o criza,,, si am fost la baie si mi am aprins tigarea...adika o minciuna ceva,,nu trebuie sa las totul asha... mai ales ca ei trebuie sa primeasca notificarea aceasta in maxim 15 zile,,,si timp nu prea mai am...trebuie tradusa si in portugheza,,limba oficiala,,deci cine ma poate ajuta in privinta asta,,pentru ca eu imaginatie nu am deloc... ma poate contacta la sirena_crosopterigian id de mess sau sirena_crosopterigian@yahoo.com,,,, si bineinteles contra cost,,,, va multumesc!!!
inka ceva,,,statul portughez ma da in judecata,,si daca nu ma prezint si nu platesc ce se intampla? fac inchisoare??
Buna ziua...da si mie foarte grava mi se pare chiar... e strigator la cer,,nush ce sa mai fac,,, sunt data in judecata de statul portughez,, scrie negru pe alb atentat criminal... de la o tigara..si scrie ca se poate plati amenda intre o mie si 4 mii de euro...si asta iarasi mi se pare stigator la cer!!!eu nu locuiesc in romania.,..stau in cipru ,,citatia au primit -o parintii..si scrie ca in 15 zile tre sa ma prezint cu aparare,,dar nu stiu exact unde...cred ca la haga...banuiesc eu...din moment ce ma da in judecata statul portughez nu? va multumesc
Buna ziua... acum 3 ani de zile am fost plecata din tara,,, cu compania Blue Air in Lisabona,,,si am fumat in toaleta...bineinteles ca m-au prins... si mi-au cerut pasaportul,,,mi au zis ca o sa imi vina acasa o amenda pana intr -o mie de euro... in fine,,,,acum dupa 3 anii de zile...mi-a venit o hartie acasa,,,m-au dat in judecata pt Atentat Criminal.......nu pot sa cred ca s-a ajuns asa departe!! Ce pot face ajutati-ma!!!:((