Buna ziua... acum 3 ani de zile am fost plecata din tara,,, cu compania Blue Air in Lisabona,,,si am fumat in toaleta...bineinteles ca m-au prins... si mi-au cerut pasaportul,,,mi au zis ca o sa imi vina acasa o amenda pana intr -o mie de euro... in fine,,,,acum dupa 3 anii de zile...mi-a venit o hartie acasa,,,m-au dat in judecata pt Atentat Criminal.......nu pot sa cred ca s-a ajuns asa departe!! Ce pot face ajutati-ma!!!:((
Situatie delicata cu incadrare foarte grava.
Avand in vedere diferenta de legislatie si de procedura ,este de preferat sa desfasurati demersuri pentru contactarea oficiala a ambasadorului Romaniei la Lisabona ,care poate sa va intermedieze legatura cu un avocat care stapaneste legislatia autoritatii care a dispus incadrarea faptei ,a executat procedura ,dar in lipsa informarii dvs.
Va rog dati mai multe detalii cu privire la instiintarea primita.
De unde va parvine respectiva instiintare,citatie,adresa sau cum se intituleaza aceasta ?
Mi se pare destul de grava aceasta incadrare juridica.
Buna ziua...da si mie foarte grava mi se pare chiar... e strigator la cer,,nush ce sa mai fac,,, sunt data in judecata de statul portughez,, scrie negru pe alb atentat criminal... de la o tigara..si scrie ca se poate plati amenda intre o mie si 4 mii de euro...si asta iarasi mi se pare stigator la cer!!!eu nu locuiesc in romania.,..stau in cipru ,,citatia au primit -o parintii..si scrie ca in 15 zile tre sa ma prezint cu aparare,,dar nu stiu exact unde...cred ca la haga...banuiesc eu...din moment ce ma da in judecata statul portughez nu? va multumesc
Parerea mea este sa consultati un avocat roman care se pricepe la penal si un avocat portughez.
Trebuie inteles despre ce este vorba la modul clar.Trebuie vazuta citatia si vorbit cu avocatul dvs..