Multumesc pentru raspunsurile primite.
Ultima factura eliberata cred ca a fost in luna iunie 2006.
Sa nu ma intelegeti gresit. Intotdeauna mi-am platit datoriile la zi, indiferent cui i-as fi fost dator. In iunie 2006, nu am vrut decat sa renunt la unul din cele doua abonamente de la O. - doar atat. Mai mult, inainte de a refuza a mai utiliza acel abonament le-am achitat factura la zi. Ceea ce nu inteleg este de ce O. nu mi-a oprit suma de bani ce le-o datoram in conditiile in care le-am ramas ca abonat? Am trait cu impresia ca acel abonament a fost inchis. Am realizat ca acel abonament nu a fost inchis acum cand mi-a sosit aceasta scrisoare si de aici si intrebarile de mai sus. Oricum, va multumesc inca odata
Am primit in cutia postala un plic semnat eos, prin care sunt atentionat cu privire la o suma de 400 ron datorie (debit principal, penalizari si alte motivari calculate pe criterii doar de eos stiute) si invitatia la o conciliere privind acest asa-zis debit datorat catre cei de mai sus.
In anul 2004 mi-am luat un abonament la O., iar in iunie anului 2006 am facut un al doilea abonament, tot la O. - unul de grup. La acea data, am solicitat verbal reziliere vechiului contract dar m-am lovit de un refuz. In acest context, am achitat la zi factuta curenta la acea data, dupa care am renuntat la a mai utliza acel abonament, ramanand cu cel de grup.
Din punctul meu de vedere, nu datorez nimic nimanui, in conditiile in care am renuntat la a mai folosi acel abonament, fiind la acea data cu plata la zi a facturilor.
De unde are dreptul acest eos in a-mi trimite scrisori acasa? Cine i-a imputernicit sa se foloseasca de datele mele persoanale?
Ce ma sfatuiti sa fac? Pana acum n-am luat legatura cu ei si cred ca nici nu o voi face.
Astept un raspuns pertinent. Multumesc anticipat