avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters128211

Activitate ContSters128211

multumesc:D
multumesc acum sunt lamurita si imi cer scuze daca am abuzat de rabdarea dumneavoastra.
nu,nu mi s-a spus de acea reducere.dar nu se ajunge cu tot cu onorariul avocatului la aceeasi suma?am inteles acum dar il vom face standard cu pretul de grila ca sa nu fie probleme.
nu ca nu are nici o pretentie. o ultima intrebare mama are credit la banca de fapt titularul creditului este tata mama este coplatitor,insa nu sunt probleme deocamdata il plateste la zi si nu au trecut apartamentul ca garantie ci este dat pe baza salariilor si este cu asigurare de viata.mama vrea sa-mi dea apartamentul din alte motive insa daca dumneavoastra ati mentionat de creditori mi-ati trezit curiozitatea aceasta. in acest caz mama are dreptul sa-l vanda daca nu a garantat cu el,nu?sa nu apara vreodata probleme.multumesc
bineinteles in afara de calitatea de proprietar:)
un alt avocat a zis ca la notar se pot face contracte de vanz cumparare in care e ste prevazut ca este de la parinte catre copil si ca exista contracte de vanzare cumparare care costa mai mult si in care nu scrie in ce calitate imi vinde bunul imobileste adevarat?
aveti dreptate.dar in caz de donatie un creditor nu poate ataca?decat mama?nu este acelasi lucru?cu procuratorul m-am lamurit .multumesc
multumesc
da in privinta bunicului aceasta a fost si temerea mea.am inteles ca nu poate revoca donatia(nu e cazul) doar ca oamenii necunoscand legile sunt sceptici in momentul in care vad ca este donatie,cum am mai spus in eventualitatea in care eu as vrea sa o vand la randul meu vreodata..exista cazuri pentru care un act de vanzare cumparare incheiat la notar sa poata fi atacat?s-ar putea lovii de vreo problema?nu vreau sa abuzez de rabdarea dumneavoastra punand atatea intrebari,dar de fel imi place sa fiu sigura cand fac un pas important.multumesc (am consultat vreo 2 avocati insa au pareri diferite in unele aspecte,unul singur care este mai de incredere adika pe care il cunoasteam m-a sfatuit sa fac contract de vanzare cumparare si ca doar daca vreau sa fiu fff sigura ca nu apar problemesa pun cu procurator.de aceea am apelat si la dumneavoastra
donatia nu o consideram calea cea mai buna pentru ca,desi este mai putin costisitoare,in momentul in care si eu as vrea sa vand cumparatorul se poate teme..in celalalt caz,dumneavoastra considerati ca ar fi mai ok ca acest contract sa nu contina procurator de fonduri?faptul k nu am venituri nu poate constitui un semn de intrebare asupra legalitatii actului?astept un raspuns.multumesc