Da, dar clienti care sunt adusi societatii producatoare sunt adusi de mine iar comisionul vreau sa mi-l stabilesc eu, pe cand daca sunt agent al societatii producatoare pot fi eliminat oricand.
Ca persoana fizica nu pot percepe comision? in baza unui contract inregistrat?
Buna ziua,
Vreau sa va prezint o situatie:
Sunt persoana fizica1), exista o persoana 2) juridica (producatoare) si cea de-a treia tot persoana juridica interesata de produsul care il produce persoana nr 2.
Exista fre-o baza contractuala legala prin care eu ca persoana fizica sa pot concepe comision de la persoana juridica producatoare pe toata durata colaborarii cu cea de-a 3-a persoana interesata de produs?
Sunt contracte tip?
Multumesc!
0724403407
Daca dumneavoastra detineti un contract sau mai multe prin care aratati ca a-ti cumparat un apartament, sau mai multe, le depuneti la directia de impozite si taxe a orasului din care sunteti, dar intrun timp legal daca nu platiti amenda. Veti fi inregistrata cu atatea imobile cate contracte depuneti la DITL- Primarie. Dute cu copiile de la cotracte la taxe si impozite locale si se rezolva. Stai linistita!
Buna ziua,
Ma numesc Rosulecu din Slatina, jud. OLT, am avut cu o firma de brockari avand sediul principal in Sibiu "SC Fidelyti Partners"un contract de inchiriere, cedandule un spatiu in scopul folosirii pentru punctu de lucru.Acest contract a fost reziliat dupa 2 luni de la intocmirea lui deoarece firma a intrat in dificultate, neplatind nici perioada de 2 luni cat si-a desfasurat. Nu sa putut comunica cu ei pe cale amiabila, am trimis o recomandata cu confirmare de primire, sa intors cu semnatura directorului general, dar care nu semana cu cea din contractul de inchiriere, deaceea am dedus ca recomandata a fost dsemnata de alta persoana decat cea la care trebuia sa ajunga. prin aceasta recomandata ii informam ca nu au achitat prima luna si ca voi rezilia contractul daca nu vor sa comunicam. Cand mi-a venit decizia de impunere am avut un impozit pe cedarea folosintei bunurilor dar defapt eu nu incasasem absolut nimic.
Am fost in instanta am castigat la tribunal, iar acestia au facut la curtea de apel din Craiova Dolj, unde au si castigat. Am primit telefon de la avocata si mi-a spus ca au castigat ei , a fost prima infatisare la curtea de apel. eu cer de fapt anularea acelui impozit deoarece nu am incasat absolut nimic.
Ce sa-r putea face pentru anularea acestei hotararii a curtii de apel, la care inca nu -am i-am citit continutul.
Multumesc!
Raman in asteptarea oricaror sfaturii si soutii.