in situatia in care imi inapoiaza obiectele, dar nu corespund calitativ si cantitativ pot sa le refuz solicitand altele sau cantravaloarea in bani (bazata pe o oferta de pret din partea firmei de unde am cumparat masina)?
Urmare unui accident rutier, politia mi-a trimis autoturismul avariat la reprezentanta auto pt constatare tehnica si de acolo, a fost dus intr-un parking auto spre a fi in siguranta. Cand am fost sa vad masina si ulterior cand am ridicat-o spre a fi dusa la reparatii, am constatat ca-i lipseau mai multe obiecte din dotare . Am depus plangere la politie; plangere in care aratam ca furtul a avut loc in incinta parking-ului auto, am martori care confirma continutul plangerii; am chiar si o inregistrare audio din care reiese ca administratorul acelui parking a luat radioul masinii, i-a pus pret si l-a expus in magazinul sau spre vanzare. Cu toate acestea, am dificultati in recuperarea totala si calitativa a prejudiciului, pe motiv ca faptasul nu-si recunoaste fapta si nu vrea sa-mi inapoieze lucrurile. Precizez ca un martor a fost amenintat de catre faptas si ca faptasul este prieten cu colegi ai politististului care se cupa de caz.
Ce pot sa fac in aceasta situatie?