Mie ca fost actionar mi sa cerut de lichidator sa merg sa platesc urgent impozitul pe profit deoarece se calculeaza penalitati.
La dosarul firmei are o copie a contractului meu de apartament si m-a amenintat ca il scoate la licitatie.
La predarea actelor acum 2 ani am achitat toate obligatiile(la finante ca nu aveam altele)
Apartamentul nu are nimic cu firma.
Firma a avut un chiosc si in bilant figureaza marfuri de 1000 lei ,produse perisabile pe care le-am aruncat prin depasirea perioadei de garantie
Prin dizolvare firma si-a pierdut dreptul de a desfasura activitate
Fiind numit lichidator ca administrator probabil ca a desfasurat activitate ilegal, a creat profit si trebuie sa plateasca impozitul.
Daca nu dorea putea sa renunte la aceasta firma
La prezentarea actelor mi-a cerut mie ca persoana fizica o suma mare de bani pt a o radia, bani pe care nu i-am avut.
Si in acest moment chiar daca onorariile sale vor fi achitate de la Camera de comert refuza sa o faca motivind ca incaseaza banii peste 3 luni, cerind in continuare bani
Mentionez ca acest SRL a functionat foarte putin
Sunt unic actionar la o firma si datorita inactivitatii a fost dizolvata in 2005
Din anul 2008 actele sint la lichidatorul numit de Registrul comertului.
Am achitat toate obligatiile financiare.In acest an am primit somatie de plata pentru impozit forfetar, am mers la lichidator si a spus ca trebuie sa platesc eu.
Declaratiile le-a depus lichidatorul care este administratorul de fapt al firmei.
De la registrul comertului mi s-a comunicat ca nu am nici o obligatie ,datoria sa o plateasca cine a creat-o.