Pe 3 martie am avut recurs la Curtea de Apel,pe 8 martie a aparut sentinta pe net. Am fost acum doua zile - 7 aprilie - la arhiva si mi s-a spus de catre o doamna extrem de "amabila" ca nu s-a redactat sentinta,deci nici vorba sa fi plecat dosarul meu la prima instanta pt. a putea legaliza; exista termen pt. redactare? Cat dureaza pt. avea o sentinta definitiva si irevocabila in mana?
Multumesc .
Sentinta inainte de recurs a fost sa plateasca pensia de la data inceperii actiunii (ianuarie 2009) + cheltuieli de judecata. Intrebare: aceste sume vor trebui oprite tot de catre angajatorul lui caruia ii voi trimite sentinta, sau trebuie sa le plateasca el separat si in cat timp?
Multumesc
Scuzati-mi insistenta si ignoranta,dar vreti sa spuneti ca daca se va da aceeasi hotarare, nu mai poate face recurs nicaieri,nici la Inalta Curte de casatie si justitie?
Ma plimb prin tribunale de mai bine de un an si sistemul acesta greoi ramane un mister pt.mine. Nu vreau decat sa se termine odata!
Nefiind casatorita cu tatal fiicei mele de care m-am despartit dupa aparitia minorului,am deschis (dupa 8 ani) actiune pt. custodie si pensie; i s-a stabilit un cuantum din salariu,iar el n-a fost de acord pentru ca nu s-a tinut cont de alte doua certificate de nastere ale altor copii minori recunoscuti, facuti in alt concubinaj. Instanta a motivat ca un simplu certificat de nastere nu reprezinta si dovada intretinerii minorilor.
A facut recurs si la Curtea de apel doar pentru recalculare pensie.Intrebare: daca
ramane sentinta din celelalte instante, mai poate face recurs si in alta parte,sau in sfarsit pot spera la "definitiva si irevocabila"?
Multumesc