avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termen redactare sentinta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

termen redactare sentinta

Pe 3 martie am avut recurs la Curtea de Apel,pe 8 martie a aparut sentinta pe net. Am fost acum doua zile - 7 aprilie - la arhiva si mi s-a spus de catre o doamna extrem de "amabila" ca nu s-a redactat sentinta,deci nici vorba sa fi plecat dosarul meu la prima instanta pt. a putea legaliza; exista termen pt. redactare? Cat dureaza pt. avea o sentinta definitiva si irevocabila in mana?
Multumesc .
Cel mai recent răspuns: mihaela317 vasilescu , utilizator 13:28, 9 Aprilie 2010
Depinde de instanta.Teoretic termenul de redactare al unei sentinte este de 30zile lucratoare.Practic....eu am avut sentinta redactata in 9 luni si atunci sub presiune.
Presiunea in ce consta? reclam undeva, dau spaga,ce trebuie sa fac? am nevoie de sentinta pt. a putea iesi cu copilul din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare sentinta george84 george84 sunt parte intr-un proces penal ce se desfasoara in paralel cu un proces de daune(civil).Doamna grefiera mi-a spus ca redactarea sentintei dureaza 3 ... (vezi toată discuția)
Am castigat recursul! cum obtin copia dupa hotarare? chitzul chitzul Am castigat recursul pentru amenda de la politia rutiera. De la Informatii Sectia ix am fost plimbat la registratura, de acolo la arhiva, la arhiva m-au trimis ... (vezi toată discuția)
Care este procedura de comunicare dupa ce instanta a ramas in pronuntare in cazul unei plangeri contraventionale? irina_stirbu2000 irina_stirbu2000 Am depus plangerea la OUG 195 in septembrie 2010,s-a judecat in lipsa ,de la ultimul termen cand a ramas in pronuntare ,adica de pe 16 dec nu mai am nici o ... (vezi toată discuția)