avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Activitate irineld

Activitate irineld

Răspuns la discuția masina imprumutata
imi pare rau ca trebuie sa va contrazic, dar se pare ca sunteti intr-o mare eroare. de multa vreme firmele de leasing nu mai opresc un rand de chei. eu am 3 masini cumparate in leasing si la toate am avut ambele chei din prima si pina in ultima zi a perioadei de leasing. si asta nu s-a intamplat la o firma de leasing, ci la 3. deci,va rog daca puteti sa-mi dati un sfat pur juridic referitor la problema mea,este binevenit. daca nu, va rog sa va abtineti in a ``despica firul in 4``,dupa cum vad ca faceti aici.multumesc
am spus ca ambele chei sunt la mine, in contextul in care cineva spunea aici ca masina ar putea sa fie ridicata de firma de leasing,pt, ca ar avea si ei o cheie. spuneam ca ambele chei sunt la mine adica nu e nici una la leasing. logic ca masina am dat-o cu o cheie. multumesc de corectie, am fost inexplicit in exprimare
da cunosc procedura,insa nu e cazul.ambele chei sunt la mine,si oricum ratele sunt la zi.
multumesc tuturor celor care mi-au impartasit parerile lor. nu stiu ce cale voi alege, dar cu siguranta trebuie sa fac ceva, caci pe cei de la firma de leasing nu-i intereseaza situatia. sunt curios daca, dupa ce termin ratele si trebuie sa ma puna in posesie , iar bunul nu este ,ce vor pune in posesie?!!! caci eu, in ultima instanta voi declara bunul furat.multumesc inca o data.
cu alte cuvinte, s-ar putea sa nu am nici o posibilitate de a recupera masina, iar respectivului nu prea am ce-i face din punct de vedere juridic?
buna ziua. am imprumutat o masina unui cunoscut,masina pe care o am in leasing.
acesta nu mai aduce masina argumentand ca a disparut din parcare. casco nu mai am la masina, iar cu acesta nu am intocmit nici un act cand i-am dat masina. nu stiu ce posibilitati am.va rog daca poate cineva sa ma indrume