avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Activitate gty_the

Activitate gty_the

Răspuns la discuția Spatii comune bloc
va multumesc mult de tot
in sfirsit pot sa le dau peste nas
se va discuta in sedinta caci mai sunt si alti locatatri care sunt de partea mea
o sa vedem ce iese

inca o data Multumesc
Răspuns la discuția Spatii comune bloc
buna ziua
cam acelasi lucrul se intimpla si la blocul nostru
stam intr-un bloc cu 4 etaje si la parter avem spalatoriile blocului in nr. de 3
pe una o foloseste administratorul , una mica e luata abuzit de o fam dde la parter iar cea de-a 3 fiind si cea mai mare e luata tot abuziv de inca 2 familii de la parte
toate aceste familii find bineinteles de pensionari
cind am incercat si i-am rugat sa i-mi dea si mie cheia caci e incuiat ( vb despre spalatoria cea mare unde incap de toate ) miau spus ca nu am dreptul sa pun acolo si ca ei au dreptul , ptr ca nu au balcon
m-am conformat si acum urmeaza sa se faca sedinta de bloc tocmai de aceea va si scriu sa vad cu ce argumente le dau peste nas si sa putem sa folosim si restul apartamentelor care sunt in acest bloc spalatoriile
nu mai zic ca ei au depozitat acolo ce vrei si ce nu vrei
stiu ca si ptr acel spatiu noi platim impozit si nu mi se pare corect ca ei sa puna stapinire
va rog datimi un sfat si un ajutor
sa nu mai spun ca au si scos unele calorifere de pe scara blocului si din acele spalatorii iar eu , caci aici e durerea mare stau chiar deasupra lor si mai e si holul de trecere fata spate al blocului - iesirea , iar pe altele le-au oprit de tot
eu stau acum si sufar din cauza lor , sa-mi mearga caloriferul in casa non stop ca sa pot simti si eu macar caldura
iarasi nu mi se pare corect ca acesti pensionari sa-si faca ei singur legea
va rog ce e de facut si cum pot sa remediez aceste situatii