avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Activitate roxana_flesier

Activitate roxana_flesier

Buna as avea mai multe intrebari daca se poate in momentul de fata sunt foarte disperata dar sa sa incep cu inceputul. Sunt casatorita de 18 ani impreuna cu sotul am o fiica de 17 ani iar sotul in urma unei aventuri vreau sa precizez ca nu era cu mine are un copil in varsta de 20 ani. A fost obligat la o pensie alimentara pana la majoratul acestuia apoi fiind dat din nou in judecata de catre copil in anul 2009 iunie pe motivul ca este la scoala inca deoarece a repetat clasele. In final sotul s`a prezentat la proces si a aratat ca nu are nikiun fel de venit si avand inca un copil din casatoria anterioara.Fiind in conflict tribunalul ,procesul s-a desfasurat dupa cateva luni in lipsa lui ,el necerand lucrul acesta.Apoi primind citatia acasa stabilindu-se o pensie alimentara de 90 lei lunar. Nefiind de acord cu aceasta deoarece el nu aduce nikiun venit in casa am facut un recurs.S-a prezentat la recurs ca parat dar reclamantul nu.As dori sa stiu ce sanse are si ce trebuie sa facem si la cine sa apelam pt a nu plati aceasta pensie deoarece nu sunt posibilitati sub nicio forma.Eu ca sotie aduc in casa un venit 400 RON,si abea ne descurcam avand fiica la liceu.Problema ar fi ca copilul a fost trecut pe numele lui noi nestiind lucrul acesta:( si ce trebuie facut pt al sterge de pe numele tatalui .