Buna ziua.
In urma cu cateva luni am avut o dauna totala la un autoturism care era in leasing. A fost dechis dosarul de dauna la societatea de aigurari, iar in timpul in care se derula constarea pentru dauna totala am inchis leasingul anticipat pentru a nu mai plati rate. Societea de asigurari a cerut firmei de leasing sa completeze formularul de despagubire, acestia raspunzandu-le ca a fost inchis contractul de leasing, iar utilizatorul este eliberat de toate obligatiile asumate prin acest contract, urmand ca despagubirea sa se vireze de catre soc. de asigurari in contul firmei noastre.
Am fost la societea de asig. sa copletez cererea de despugubire, acestia spundu-mi ca nu avem dreptul sa primim despagubiri pentru ca la momentul accidentului proprietar era societea de leasing si acestia trebuie sa completeze cererea, sa primesca banii si apoi sa ne vireze firmei noastre banii.
Am luat legatura din nou cu soc. de leasing, acestia spunandu-mi ca ei nu pot completa cerea de despagubire deoarece ei nu mai sunt proprietari ai autovehiculului.
Cum trebuie sa procedez in acest caz?