avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Activitate ochii_mei

Activitate ochii_mei

Buna ziua,

Am o problema: am achizitionat un apartament, fostii proprietari aveau in original doar "Releveu" ul imobilului, Schita bunului imobil am obtinut-o de la notarul cu care au lucrat ei cand au cumparat apart (tot copie).
Fiind proprietari am vrea sa avem Schita cadastrala completa , in original; unde putem sa ne adresam? La Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara?

Mersi
Ai dreptate Cora... eu am terminat facultatea cat rector era Dl. Niculescu. In anul 1 am facut cursurile in sediul din Stefan cel Mare deoarece cel nou nu era terminat... pe tot parcursul anului cei care s-au zbatut pentru finalizarea noului sediu, cei care zilnic erau pe santier au fost dl Niculescu si Dl Andronic.
Mi se pare aberant ce face acum acest domn.... Tompea, si ca are castig de cauza pe criterii politice. In iulie 2009 trebuia sa sustin lucrarea de disertatie (din anumite motive nu am reusit); dupa, a izbucnit scandalul care a avut ca rezultate evacuarea dlui Niculescu, Andronic,si a celor care ii sustineau. Nu am nimic personal cu nimeni, nici cu profesorii de la Economie care au ramas in institutia condusa de dl. Tompea ... sunt de inteles, o perioada foarte grea, in care nut-i permiti sa-ti pierzi locul de munca. Insa, refuz sa dau disertatia pana la clarificarea problemei si pana la revenirea Domnilor Niculescu si Andronic... pentru ca sunt convinsa ca se va face dreptate si vor reveni.

Pana atunci RUSINE TOMPEA.....