avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Universitatea Petre Andrei din Iasi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Universitatea Petre Andrei din Iasi

As vrea sa stiu daca a gasit cineva textul Ordinului 4294/10.06.2009 al Ministrului Educaţiei, Cercetării şi Inovării,care il recunoaste pe Tompea ca rector.
Care parte are dreptatae Niculescu sau Tompea???
Cel mai recent răspuns: martinelana , utilizator 23:26, 23 Aprilie 2010
COMUNICAT

DATA PUBLICARII: 27/08/2009
Universitatea �Petre Andrei� din Iasi, prin conducerea sa legala, informeaza opinia publica asupra evolutiei procesului de revenire la legalitate, demarat in baza Ordinului nr. 4294/10.06.2009 al Ministrului Educatiei, Cercetarii si Inovarii.

Ordinul MEdCI nr. 4294/10.06.2009 privind confirmarea Retorului UPA din Iasi, Prof. univ. dr. Doru TOMPEA, a fost emis in conditii de legalitate si este in vigoare, avand la baza Deciziile Inaltei Curti de Casatie si Justitie, ale Curtii Constitutionale a Romaniei, ca si expertiza Guvernului si a Ministerului Educatiei, Cercetarii si Inovarii; faptul ca cetateanul N. Niculescu a contestat ordinul in justitie nu afecteaza valabilitatea acestuia.
Actiunea de contestare in justitie a Ordinului nr. 4294/10.06.2009 de catre Niculescu, in numele unui asa-zis „Senat", s-a facut prin falsificarea semnaturilor a 11 persoane (din totalul de 30), care au dat declaratie notariala in acest sens.
Procesul de readucere in legalitate a Facultatilor de Drept si Economie a parcurs toate etapele esentiale, respectiv incadrarea personalului didactic si securizarea documentelor scolare.
Senatul UPA din Iasi a fost completat cu reprezentantii Facultatilor de Drept si Economie, avand deplina legitimitate; structura pe care N. Niculescu o prezinta drept „senat" este ilegala, neputand lua decizii in numele institutiei noastre. Comunicatele penibile ale lui Niculescu vizand „revocarea" Rectorului Doru Tompea sunt simple diversiuni, aruncate in deruta sfarsitului dictaturii.
Avertizam public pe numitul N. Niculescu sa inceteze incitarea la violeta in spatiul academic si sa renunte la atragerea unor firme de paza in actiunile sale ilegale.
Rectorul confirmat, Prof. univ. dr. Doru TOMPEA, a intreprins demersurile specifice pe langa conducerea MEdCI, pentru ca UPA din Iasi sa fie inclusa in Hotararea de Guvern privind institutiile autorizate si acreditate din sistemul national de invatamant.
Incepand cu data de 1 septembrie, toate structurile didactice si administrative ale UPA din Iasi isi vor relua activitatea in conditii de normalitate.

Senatul Universitatii „Petre Andrei" din Iasi
La Universitatea "Petre Andrei" din Iasi se pare ca incepe sa se restabileasca legea si ordinea! ;) Dreptatea pare a fi de partea d-lui Tompea.:)
Ce aiti scris dvs.aici am citit pe site-ul d-lui Tompea si e un conunicat al conducerii.As fi vrut sa vad textul acelui ordin ,continutul ,care nu apare nicaieri.Multumesc!
buna ziua!
as dori cateva informatii privind statutul actual al Universitatii Petre Andrei din Iasi. cunosc cateva aspecte referitoare la scandalul diplomelor si a ilegalitatii acestei universități, dar as vrea sa stiu daca in prezent...sept 2009, Universitatea Petre Andrei din Iasi, si-a rezolvat problemele si care e rezultatul/daca este vreunul asupra procesului de revenire la legalitate, demarat in baza Ordinului nr. 4294/10.06.2009 al Ministrului Educatiei, Cercetarii si Inovarii.
Metionez ca pe site-ul oficial al universitatii fostii studenti sunt invitati sa-si ridice diplomele. momentan, e creditata sau nu Universitatea Petre Andrei din Iasi?
astept raspuns, deoarece as vrea sa stiu daca ma pot inscrie sau nu la master
si ce sanse am ca diploma sa fie recunoscuta la final!
n-as vrea ca la finalul celor 2 ani de...""COTIZARE"" (TAXA E DE 2200 RON) sa aflu ca de fapt mi-am pierdut timpul si...banii!
o zi buna!
;)La Universitatea Petre Andrei lucrurile au inceput sa intre in normalitate,dar si in legalitate...

Alte discuții în legătură

Univ petre andrei iasi olgutamadalina olgutamadalina Buna ziua! Sunt studenta la univ petre andrei din iasi, facultatea de asistenta sociala. Anul acesta universitatea nu apare in HG 749/2009 ca fiind ... (vezi toată discuția)
Legalitatea taxei de stocare perceputa de facultati Bratila Bratila Buna ziua! Am rugamintea sa-mi raspundeti daca este legala perceperea taxei de stocare pentru diploma de licenta si a foii matricole? (vezi toată discuția)
Nu inteleg ordonanta guvernului nr. 10/2009 crystynuta 2 crystynuta 2 Buna ziua! Imi cer scuze daca nu am ales categoria potrivita, dar ma simt putin frustrata si nu stiu ce categorie ar fi trebuit sa aleg, potrivita situatiei in ... (vezi toată discuția)