Morala? O sa-mi strang banisorii o perioada si ma mut la casa intr-o padure langa un lac.Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.Si oricum din cate am inteles daca aceea persoana depune o plangere la politie nu pot primi amenda pana nu vine cineva la mine la usa sa constate daca am facut ceva rau sau nu.Binenteles din moment ce am zis ca nu mai ascult muzica decat la casti sper ca d-acum sa doarma cel mai dulce somn iar cand se uita pe geam sa fie cel mai fericit cuplu sa vada ca ma duc sa ascult muzica in masina.
In primul rand , nu am facut plangere la politie niciodata, nici cand am fost amenintat in propria casa cu pistolul.Si nici n`o sa fac pentru ca, nu vreau sa cheltui sume incredibile sa ma tina 1 an jumate prin tribunale, ca in final sa ce? sa primeasca respectivu o amenda sau 6 luni pentru intrare prin efractie...si apoi sa am probleme cu el iar?
Repet nu am primit absolut nimic de la primarie , doar Doamna Administratora m-a scos pe scara impreuna cu tatal meu pentru a ne explica ca la primarie sunt 3 plangeri de la persoana respectiva ca "Nu pot dormii noaptea la cat de tare este muzica".De aceea renunt sa mai ascult muzica la boxe chiar si ziua.Pentru ca nu am timp sa ma tarasc prin tribunale din cauza unui vecin rau voitor.
Eu mi-am prezentat partea mea si v-am cerut cateva sfaturi.Nimeni nu`i perfect , iar partea cu frica de mine sau de familia mea este destul de absurda , nu suntem violenti , nu facem scandal + ca in blocul nostru este si o frima de paza.Iar vecinii de sus au avut mereu cate ceva cu fiecare dintre noi, ceilalti locatari si chiar si intre ei s-au batut si amentintat cu moartea.In rest cu ceilalti locatari sunt foarte bun vecin/amic/prieten.
Vecinii mei de deasupra de un an jumate se poarta de parca sunt instabili psihic.Ma reclama la politie ca nu pot dormii noaptea de la muzica mea, cand eu ascult muzica la castile de la mp3 player sa pot adormii.Iar ziua cand am si eu voie sa ascult linistit muzica ,nu tare sa se auda in tot blocu , ci moderat muzica placuta la auz, nu manele sau alte prostii, bat cu scaunul in parchet de imi pica lustra-n pat.O data mi-a jicnit familia si la nervi am plecat de langa ea si am zis incet ca are noroc ca nu o bat ( greseala mea) dupa jumatate de ora au venit 2 domni comunitari si mi-au dat un avertisment.
Astazi seara a venit Doamna administratora sa-i zica tatalui meu ca la primarie s-au depus 3 plangeri de la dansii ca nu pot dormii noaptea si ca s-ar putea sa primesc o vizita de la Jandarmeria Romana cu o amenda intre 10-20 de milioane.Ce este ciudat restu de vecini de la etajul la care stau eu (etaj 1) nu se plang niciodata, in special vecina de jos.