avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters129189

Activitate ContSters129189

multumesc o sa ma interesez,. va tin la curent . o zi placuta
multumesc mult
este vb de existenta unui stalp de inalta tensiune pe terenul meu, deci nu pot construi nimic in acel loc. si mi s-a sugerat sa cer drept de uzufruct. ce parere aveti? multumiri
scuze neavand cunostiinte juridice as dori sa -mi explicatii ce inseamna uzufruct si cum trebuie procedat multumiri
cred ca e f greu de luptat cu o firma ca si electrica ..totusi nu-mi spuneti cum sa procedez? numai prin instanta se poate cere acest drept al meu ?
da multumesc ,v-as fi recunoscatoare daca mi-ati detalia si pasii pe care sa-i fac in continuare si eventual sanse de cistig?
va rog sa-mi dati un sfat. cum sa procedez in cazul in care am un teren de constructii de 29 arii la sosea in judetul cluj loc Casei , si nu-l pot utiliza deoarece este un stilp de inalta tensiune care-mi limiteaza posibilitatile de utilizare.
nu exista nicio lege care m-ar putea ori despagubi ori o schimbare de teren, cred ca termoelectrica este responsabila???.
ce as putea face sa -mi pot folosi terenul respectiv?[nu-l pot nici vinde] cu multumiri
Răspuns la discuția succesiune
completez o sa las totul nepotilor evident multumiri
Răspuns la discuția succesiune
e vorba de o locuinta la tara si de 2 hectare de teren agricol.specific ca eu n-am copii si o sa las
Discuție succesiune
cum se procedeaza cu succesiunea dupa mama mea [tatal fiind decedat mai demult]daca suntem doi frati iar fratele meu renunta la mostenire ,cam la cat se ridica costurile actelor la notar? multumiri