As dori sa stiu ce cursuri ar trebui sa urmez pentru a deveni educator la gradinita tinand cont ca am absolvit o facultate la zi cu diploma de licenta?
Am absolvit in Bucuresti ASE-ul specializarea Comert, la zi, cu diploma de licenta si as dori sa stiu daca in urma absolvirii cursului postuniversitar de certificare pentru profesia didactica, nivel I in cadrul ASE-ului sau Universitatii din Bucuresti as putea sa profesez ca educator calificat intr-o gradinita? Daca nu, as dori sa stiu ce cursuri ar trebui sa urmez pentru a deveni educatoare?
Ce cale as putea urma in cazul in care ca si proprietar am lasat in garsoniera mea contracost pe chirias fara contract inregistrat la fisc?
Am ramas cu datorii la utilitati si chiria pe 2 luni neachitata.
Chiriasul a plecat pur si simplu pe furis, fara sa anunte.
Ca dovada am un proces verbal olograf scris si semnat de chirias in care se precizeaza toate datele sale de indentificare,cnp, adresa si mentiunea ca a inchiriat garsoniera de la mine cu avansul aferent platit.
Ce as mai putea face in situatia data?
Multumesc
nu e vorba de evaziune e vorba de o greseala din partea vanzatorului de care vreau eu sa ma prevalez si sincer vorbind cui nu-i covine un discount legal parafat de notar?eu pot considera ca nu mi-am dat seama si as prefera sa o las asa avand in vedere ca mi s-a aprobat prefinantarea de la banca pe suma din antecontract
eu daca imi indeplinesc obligatiile din antecontract pana la termenul stabilit la pretul la care partile au declarat ca au inteles ei pot refuza incheierea contractului de vanzare pe motiv ca nu le convine pretul?eu personal nu as crede doamna/domnule notar
eu ma refer la autentificarea semnarii contractului de vanzare la notar daca eu am derulat actele cu banca si am autorizarea bancii cu privire la preaprobarea financiara a creditului prima casa pe suma din antecontract?