avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Specializare educator
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Specializare educator

Buna seara,

As dori sa stiu ce cursuri ar trebui sa urmez pentru a deveni educator la gradinita tinand cont ca am absolvit o facultate la zi cu diploma de licenta?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 25 Ianuarie 2016
Pentru ocuparea funcţiilor didactice de educator-puericultor, educator/educatoare, învăţător/învăţătoare - absolvirea cu diplomă a liceului pedagogic sau a unei şcoli echivalente, cu specializarea corespunzătoare fiecărei funcţii didactice; (art.248 alin.1 lit.a din Legea nr.1/2011)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

educator / invatator : buna ziua! am terminat facultatea de arhitectura, insa acum dupa ... gtabacu gtabacu Buna ziua! Am terminat facultatea de arhitectura, insa acum dupa ce am devenit mamica imi doresc sa devin educatoare sau invatatoare. Ce studii ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Poate un psiholog sa devina educator la gradinita? marevna marevna Poate o licentiata in psihologie sa devina educatoare la o gradinita? Este suficienta facultatea de psihologie generala sau mai este nevoie si de alte ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am terminat un liceu teoretic, cu diploma de bacalaureat, ... Daniela Surpanu Daniela Surpanu Bună seara! Am terminat un liceu teoretic, cu diploma de bacalaureat, as avea vreo șansă să profesez în domeniul învățământului primar? (vezi toată discuția)