avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Activitate cata_johnny

Activitate cata_johnny

daca inca mai esti interesat, da-mi un mesaj privat, iti pot recomanda ceva premium, este drept ca merge pe tarife ceva mai mari dar se bazeaza pe calitatea serviciului si ofera o transparenta si o seriozitate mai rar intalnite....legat de preturile mai mari, am inteles de ceva timp de ce isi permit unii administratori sa mearga pe tarife mici si foarte mici...obtin banii si din alte surse, din pacate pentru asociatiile de proprietari care aleg ofertele in functie de pret...
deci cele 10 zile sunt de la comunicare?...din momentul in care primesc ceva acasa?
buna ziua,

in urma cu ceva timp am fost angajat pentru o scurta perioda de timp la o firma; dupa plecarea mea, la ceva timp, au facut inventar si au iesit minus destul de mare. eu nu semnasem ca preiau gestiunea dar s-au gandit ei sa actioneze in instanta mai multi angajati printre care si eu. Au castigat procesul pentru ca eu nu m-am prezentat deloc (crezand ca nu am cum sa pierd acest proces) si acum trebuie sa platesc o anumita suma de bani. Am aflat tarziu de pe internet ca am pierdut procesul si deja trecusera 10 zile , deci nu se mai poate face recurs (desi eu nu am primit nimic acasa). intrebarea este ce se intampla daca nu o sa platesc (pentru ca nu am de unde).

Multumesc si astept raspunsurile dumneavoastra cu deosebit interes