avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... am pierdut procesul cu un fost angajator si nu am de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am pierdut procesul cu un fost angajator si nu am de unde sa platesc

buna ziua,

in urma cu ceva timp am fost angajat pentru o scurta perioda de timp la o firma; dupa plecarea mea, la ceva timp, au facut inventar si au iesit minus destul de mare. eu nu semnasem ca preiau gestiunea dar s-au gandit ei sa actioneze in instanta mai multi angajati printre care si eu. Au castigat procesul pentru ca eu nu m-am prezentat deloc (crezand ca nu am cum sa pierd acest proces) si acum trebuie sa platesc o anumita suma de bani. Am aflat tarziu de pe internet ca am pierdut procesul si deja trecusera 10 zile , deci nu se mai poate face recurs (desi eu nu am primit nimic acasa). intrebarea este ce se intampla daca nu o sa platesc (pentru ca nu am de unde).

Multumesc si astept raspunsurile dumneavoastra cu deosebit interes
Ultima modificare: Marți, 31 Ianuarie 2012
cata_johnny, utilizator
Cel mai recent răspuns: rosu gheorghe , utilizator 08:50, 1 Februarie 2012
Normal trebuia sa primesti raspunsul acasa.Si poti face contestatie in termen de 15 zile de la primirea raspunsului.Deci normal ar fii sa primesti acasa citatie si daca se poate sa faci contestatie.
Termenul de recurs este de 10 zile de la comunicare, poate mai aveti o sansa. Trebuia sa va prezentati in instanta, nu puteti castiga fara sa va prezentati.
deci cele 10 zile sunt de la comunicare?...din momentul in care primesc ceva acasa?
Uneori intre pronuntarea hotararii si comunicarea ei motivata catre parti trec si 4-6 luni de zile.
Intr-adevar termenul de recurs curge de la primirea comunicarii motivate si nu de la data pronuntarii.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gestiune narcidani narcidani buna ziua! in data d 19.09.2011 mam angajat in functia de lucrator gestionar la o firma,cu 5 zile inainte mai precis in 14.09.2011 am fc un inventar iar in ... (vezi toată discuția)
Calculare termen recurs cattie cattie Va rog sa-mi raspundeti cum se calculeaza termenul de recurs? se numara si zilele nelucratoare?Dar ziua pronuntarii hotararii judecatoresti se pune in calcul ... (vezi toată discuția)
Recurs dupa 5 luni de la pronuntare, posibil? iulian.i iulian.i Buna ziua, Am avut un proces contra unui proces verbal care imi suspenda dreptul de a conduce, am castigat.Dupa 5 luni mi-a venit acasa informarea cum ca am ... (vezi toată discuția)