avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Activitate ioanamary1988

Activitate ioanamary1988

Buna ziua! Tare mult m-as bucura daca m-ati putea ajuta. Am lucrat din 16.10.2009-01.01.2010 la o firma din Brasov. La inceputul colaborarii noastre firma respectiva in prima luna mi-a tras 300 ron garantie din salar si mi-au asigurat ca o sa mi dea la incheierea contractului. Pana atunci nu auzisem de asa ceva dar mi s-au parut seriosi si am fost de acord. Greseala mea a fost ca nu am semnat nici un act doveditor ca mi-au tinut jumatate din salar garantie. In plus nu mi-au dat nici un act sa imi semnez lichidarea la incheierea contractului si au semnat ei in locul meu fara sa imi spuna. De 2 zile am fost la ITM BRASOV si am aflat ca mi-au lichidat cartea de munca. Mi-am ridicat cartea de munca dar nu am depus nici o plangere impotriva angajatorului. Am vorbit cu seful de garantie dar nu mai recunoaste ca a retinut-o si mi-a zis ca el mi-a platit tot. Am dovezi de la contabila firmei cum ca stie de garantie si de la seful de asemenea. Nu stiu legile dar sper sa ma ajutati cumva. Pot face o reclamatie impotriva angajatorului? Imi mai recuperez banii oare? Va multumesc anticipat!