buna ziua! sunt in somaj si sunt insarcinata in 10 saptamani. Ca sa beneficiez de maternitate am nevoie de aprox o luna si jumatate de concediu ca sa imi prelungesc somajul.Eu am incredere mare in dumneavoastra si am citit pe acest forum ca ,concediul il putem lua chiar de la doctorul de familie.La noi in Zalau nu se poate decat de la urgente sau internari...asa m-au lamurit cei din conducere....:(Va rog sa-mi spuneti prenatalul se poate lua de la 7 luni daca ginecologul e deacord?si in legatura cu concediile medicale o sa mai intreb pe cei de la somaj.Multumesc frumos!
buna ziua! am si eu o intrebare la dumneavoastra...sunt in somaj pana la data de 1 septembrie si insarcinata in 8 saptamani.As mai avea nevoie de concediu medical pana as iesi in prenatal.(aprox 60 zile).Am citit pe acest site ca e valabil concediul si de la doctorul de familie ceea ce ar fi foarte bine,dar problema este ca aici d-na de la somaj mi-a spus ca nu e valabil decat un concediu de la urgente.Puteti sa-mi spuneti dumneavoastra care varianta e corecta? multumesc frumos.
Buna ziua,am si eu o intrebare,de fapt doua....am fost in concediu de maternitate 2 ani si cu data de 1 decembrie 2009 am ramas in somaj.Intrebarea mea este daca pot reintra din nou in maternitate...si daca s-a prelungit somajul de la 9 luni la un an.Multumesc frumos!