solomon_bc a scris:
Buna ziua...si FELICITARI celor care au trecut cu bine de aceasta proba !!!
Din pacate eu fac parte dintre cei care nu au trecut de aceasta proba....nu inteleg ce mi s-a intamplat ieri(este adevarat ca mi-a fost rau ,dar nu vreau sa insist pe acest fapt ca se poate intelege ca vreau sa ma victimizez si-apoi cred ca nu sunt singura....e normal ....poate din cauza emotiilor...nu mai zic ca acasa n-am avut liniste nici macar o zi in perioada in care am invatat),punctajul meu e de-a dreptul UMILITOR la cat am invatat(din noiembrie )....eu chiar sunt o persoana constiincioasa,responsabila....Nu inteleg ,unde am gresit???Am gresit ca de exemplu la o materie sa zicem, am invatat dupa aproape toti autorii care i-am gasit eu.La penal am invatat dupa Neagu,Udroiu etc.......In acest moment ...ceea ce cred... e ca am gresit modul in care am invatat eu...sau poate (imi spunea cineva )ca trebuia sa iau si niste vitamine???Sunt intoarsa pe dos,ma simt ca o...repetenta#-oMi-e atat de rusine de cei din jurul meu ca nici nu-mi vine sa mai ies din casa...
Fac un apel (mai ales catre cei care au luat ),va rog din suflet ,dati-mi un sfat ...o idee ceva in legatura cu invatatul...ca nu vreau sa ma las.....va rog.....Stie cineva..examenul la anu' se va da tot in octombrie sau in februarie...?.
Te inteleg perfect. Mie cel mai mult imi este rusine de mine. Am facut atatea sacrificii...am evitat pe toata lumea in tot timpul cat m-am pregatit, am rupt legatura cu toti...ma culcam tarziu, ma trezeam devreme, neliniste totala, iar acum nu am curajul sa vad cat am reusit sa fac. Deci, eu ma simt umilitor fara sa cunosc rezultatul umilitor.Mi-am rugat si parintii sa nu ma intrebe cat am reusit sa fac...sa ma lase in durerea mea. Astept sa vad rezultatul final, fara sa ma treaca toate emotiile pana verific eu fiecare raspuns in parte. Nu-mi mai consum energia si pentru asta.
Vis-a-vis de faptul ca te-ai simti rau si eu m-am simtit la fel...la un moment dat simteam ca nu ma pot concentra..citeam intrebarea de 5 ori. Aveam impresia ca sunt cu capul in nori la propriu. Era o vreme urata afara... (stateam chiar langa geam) bancile mici si inguste incat nu incapea foaia de A4 pe ele(trebuia sa o indoi) sau sa o inclin...scaunele departate de banci, trebuia sa iau foaia cu grila in mana ca sa le citesc...la fiecare 1 minut cineva mergea la toaleta...desigur cand venea inapoi era controlat iar, la fiecare 5 minute cineva cerea apa(venea supraveghetorul ii turna in pahar..(oofff, nu inteleg de ce nu au pus 0,5 litri de apa pe banca fiecaruia ca sa nu fie atat deranj), supraveghetorii se plimbau printre banci (dintre care 3 aveau tocuri...intelegeti ce inseamna asta),toate aceste nimicuri devenisera lucruri enervante....