avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Activitate maryan84_bml

Activitate maryan84_bml

lucrez la un restaurant si in urma unor probleme in familie am decis sa renunt la acest loc de munca. pt a-mi pastra casnicia am fost nevoit sa plec si sa nu ma mai duc deloc fara a mai sta in preaviz. angajatorul nu a inteles si mi-a zis ca o sa urmeze calea legala. mai exact ce imi poate face?
Răspuns la discuția daca nu respect preavizul..
am incercat insa nu vrea sa inteleaga. a zis ca trebuie sa stau in preaviz . i-am explicat ca plec in afara dar nu e de acord pt ca treb sa caute un alt angajat .. ce pote sa faca daca totusi nu stau in preaviz? am auzit ceva de litera i insa daca ma angajez in alta parte nu declar ca am lucrat si aici si nu are de unde sti alt angajator daca am avut sau nu incheiat vreun contract cu litera i sau
lucrez la un restaurant si un amic mi-a propus sa plecam impreuna la munca in italia. la actualul loc de munca am contract de munca pe o perioada nedeterminata si teoretic trebuie sa stau in preaviz 20 de zile. insa as vrea sa nu stau in preaviz pt ca peste 5 zile trebuie sa plec in afara? ce poate face angajatorul? ce inseamna inchiderea pt nerespectarea perioadei de preaviz?
Discuție acte
parintii vor sa imi faca acte pe garsoniera pe care o detin. mentionez ca au datorii la intretinere si impozit.ce acte trebuiesc si va rog sa imi spuneti daca trebuiesc achitate datoriile la stat chiar daca imi fac acte mie de la parinti la fiu.garsoniera este in zona c,are 22mp.aproximativ cat ar costa actele la notar
Răspuns la discuția pensie anticipata
6 luni somaj,stagiu militar satisfacut, nascut l 19 septembrie 1953
sunt nascut in 53' am 34 de ani de munca la termocentrale dar nu am avut grupa.acum 4 ani am iesit la ordonanta si am beneficiat de acel salariu si somaj. acum nu mai am nici un venit. pot iesi la pensie? daca nu de drept pot iesi macar la pensie anticipata?