Dar exista posibilitatea ca acest individ sa fie invitat la politie si sa dea o declaratie din care sa rezulte ca nu o va obliga sa practice prostitutia si in caz contrar va fi raspunzator.Multumesc.
Am inteles ideea dvs. el are reputatia ca ar fi facut acelasi lucru si cu alte fete si la organul de politie se cunoaste acest aspect, dar ce pot sa fac sa astept sa se intample tragedia(sper sa nu) si dupa aceea sa depun plangere pentru proxenetism. Multumesc
Buna ziua,
Fiica mea a plecat de acasa lasand un bilet in care spune ca iubeste un baiat si se casatoreste cu el, afland ulterior ca acel baiat are un renume de proxenet si recruteaza fete naive pentru a le duce in Germania. Am fost la politie si mi s-a spus ca nu pot sa faca nimic deoarece este majora(18 ani) si a plecat de buna voie, dar eu consider ca nu stie ce drum o asteapta crezand ca acel baiat o iubeste nu ca vrea sa-i faca rau.Din surse neoficiale am aflat ca o tine intr-un apartament din alt oras si o pregateste sa plece cu ea in Germania. Intrebarea mea de parinte disperat este ce pot face legal ca fiica mea sa nu ajunga prada acestui proxenet, sa o lase in pace si sa vina acasa. Va multumesc.
S-au emis facturi fiscale catre o S.C. facturi semnate si stampilate la primirea marfurilor. Cumparatorul a emis BO pentru intreaga suma la scadenta facturilor. La termenul platii BO au fost refuzate la plata. Cumparatorul refuza sa plateasca valoarea facturilor. Care sunt pasii care trebuiesc urmati pentru recuperarea debitelor. Multumesc.