avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul muncii

notele interne emise intr-o companie privata, semnate de luare la cunostinta de catre angajati , au caracter juridic ?
Cel mai recent răspuns: CLASOR CONSULT , Consilier juridic 23:40, 18 Martie 2010
Da, au!
Mai exact la ce fel de note va referiti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supraveghere angajați audio/video: pentru mine este un deranj psihic aceasta monitorizare constantă, am ajuns în punctul în care îmi caut alt serviciu. am vreo șansă în instanță? calinavocat calinavocat Sunt angajat al unei companii TV, telefonie și internet, si ma deranjeaza faptul ca sunt inregistrat audio la locul de munca. sunt agent vanzari si in fiecare ... (vezi toată discuția)
Contestare avertisment scris imosoft imosoft Buna ziua, Se poate contesta un avertisment scris pentru intarzieri repetate la programul de lucru pe baza faptului ca regulamentul intern nu a fost ... (vezi toată discuția)
Cine avizeaza - nota de fundamentare pentru incheierea unui contract ? oanaportar oanaportar Colegul de la Achizitii publice a intocmit o Nota de fundamentare - pentru incheierea unui contract de prestari servicii. Aceasta Nota este aprobata de ... (vezi toată discuția)