Am cazut de acord cu fostul sot, sa facem procura spre a lua eu copilul in ingrijire .Cum eu locuiesc in alt oras, este necesar sa mai anuntam Autoritatea Tutelara?
In urma divortului dupa o casatorie de 3 ani, tutela fetitei in varsta de 2 ani, a fost incredintata tatalui. Fostul sot a intentat procesul de divort, pe motivul ca eu aveam o relatie extraconjugala, motiv pe care eu l-am recunoscut la proces.
Hotararea de divort a fost incheiata din culpa ambilor soti, de comun acord, in baza art.37 al.2 si art.38 al.1 din codul familiei.In hotararea de divort , se mai mentioneaza faptul ca parata, adica eu, am parasit domiciliul conjugal, in cautarea unui loc de munca.
Fetita fiind incredintata tatalui, in urma anchetei sociale efectuate de primarie, si eu, am fost obligata la plata unei pensii de intretinere in favoarea fetitei.Actualmente, eu nu am un servici stabil si nici o locuinta, proprietate personala sau inchiriata.
Va rog sa-mi spuneti, ce conditii trebuie sa indeplinesc si prin ce modalitate mi se poate incredinta fetita mea, acum in varsta de 3 ani, spre crestere si educare.
Multumesc mult