caut un avocat sa imi sustina cauza in fata unei instanta din orasul Curtea de Arges unde imi am domicilui.
Speta este urmatoarea:
Detin o masina inmatriculata in Italia propietate a parintilor mei, ce locuiesc in Italia cu rezidenta.Mentionez ca parintii mei sunt proprietari pe carte si certificat de inmatriculare, masina este un wv golf 4 an de fabricatie martie 2000.Maine sunt programat la rar sa fac cartea itp si identificare dupa care urmeaza sa depun dosarul la inmatriculari dar fara taxa.Dupa ce imi refuza dosarul si imi dau inscris ca nu imi inscriu masina merg in instanta sa cer inmatricularea fara taxa.Eu detin o imputernicire pt inmatricularea masinii pe numele parintilor.Mi se pare o aberatie sa platesc taxa si va spun si de ce, dac parintii mei ar cumpara un logan sau alta masina sh inmatriculat din Ro nu ar mai trebui sa mai plateasca taxa asta aberanta.Daca se poate solutiona cauza si cine ma poate reprezenta(parintii in fata instantei) astept rsp iulian.primarie@gmail.com , iulian.ciucar@gmail.com 0765 221 226 si aproximativ daca se poate care sunt onorariile pentru cazul meu.
Cu stima si respect! Mii de multumiri anticipat!