Vi se pare corecta solutia instantei? As putea sa ma indrept si impotriva bancii emitentului pentru ca nu a constatat ca motiv de respingere si lipsa de diponibil?Am la dipozitie un extras de cont bancar al emitentului in care soldul este 0 la data scadentei BO
Am cerut investirea cu formula executori a unui BO refuzat de banca deoarece semnatura de pe bilet nu corespunde cu specimenul de semnatura.Precizez ca emitentul nu avea nici disponibil la data scadentei dar banca nu a mai trecut si acest motiv de respingere.Avand in vedere dispozitiile art.9 din Legea 58/1934 am solicitat ca titlul executor sa fie opozabil si fata de semnatarul BO.Instanta mi-a respins insa cererea motivat de faptul ca "nu s-au depus la dosar inscrisuri pentru a face dovada calitatii in care acesta a semnat BO la data emiterii" si astfel nu se indeplinesc conditiile legale pentru a fi investit.
Respingerea si motivarea nu mi se par corecte avand in vedere faptul ca instanta nu a avut in vedere si opozabilitatea BO fata de emitent si anume societatea.
Acum am la dispozitie doar recursul.Cum as putea sa motivez acest recurs?
Astept un raspuns.Multumesc.