avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Activitate adrian.popa

Activitate adrian.popa

Răspuns la discuția stergere cazier judiciar
Buna ziua, aproape in aceias situatie sunt si eu, adica in septembrie 2010 am fost condamnat la 3 ani cu supendare. Intrebarea mea este daca se poate inainte de termenul de 5 ani sa fiu reabilitat si in ce conditii.
Va multumesc
Răspuns la discuția Accident
multumesc mult
ca au nevoie de o dispozitie de la instanta de judecata care se ocupa de caz.
am facut si chestia asta si raspunsul a fost ca nu e de competenta lor.......
Am facut lucrul acesta prin 2 cereri care au fost refuzate
Discuție Accident
Buna ziua,

As avea si eu nevoie de un sfat va rog,

Acum 4 ani am avut un accident auto soldat cu un deces. Conform legi in vigoare pe vremea aceea mi s-a eliberat o dovada fara drept de cirulatie. In decembrie 2008 intra in vigoare o ordonanta de urgenta care spune ca in cazul accidentelor auto soldete cu deces, conducatorului auto i se elibereaza dovada cu drep de circulatie pana la o hotarare definitiva data de judecatorie, exceptie fac cazurile cand soferul a consumat alcool sau a avut accidentul la trecerea la nivel cu calea ferata (OUG nr 146/2008). Mentionez ca nu ma incadrez in cazurile de mai sus.
In baza aceste ordonante am facut 2 cereri la politie pentru ami schimba dovada din 'fara drept de circulatie' in 'cu drept de circulatie' , dar amandoua mi-au fost refuzate pe motiv ca trebuie sa cer la judecatorie. Am facut si acest lucru iar raspunsul a fost ca nu e de competenta instantei.
Va rog sa imi spuneti si mie la cine sa ma adresez pentru a reusi sa imi schimb acea dovada in baza OUG pt a beneficia de dreptul de a conduce.

Va multumesc