Va multumesc pentru raspunsuri ,acum sunt linistit, oricum banca a trimis la executor ca eu locuiesc la fostul apartament si acolo din 2005 e alt propietar cu acte in regula.
Bunica mea traieste si numai ea este trecuta pe contract ,eu am mai avut un apartament si l-am vandut din 2005 ei acolo mi-au trimis somatiile deci acolo figurez pentru ei dar la apartamentul respectiv este alt propietar si de asta vroiai sa stiu daca se pot lega de alta propietate in cazul meu apartamentul bunici.
Am facut niste rate la un magazin pe o perioada de trei ani dupa am ce am terminat de plata la un an si ceva primesc somati din partea [asiguratorului] ca am o datorie de 95 lei asta se intampla in vara lui 2008 la un an dupa ce terminasem de plata ratele, am dat un telefon la ei si dupa cateva verificari mi-au zis ca e o greseala si ca plata ratelor a fost confirmata ,in 2009 iar m-au dat in judecata si au castigat si in Ianuarie 2010 au apelat la un executor judecatoresc care dupa cum scrie in somatie vrea imi vanda averea, eu in Romania nu am nimic pe numele meu nici salariu nici pensie ,locuiesc intr-un apartament unde este propietar bunica mea care o cheama tot ca pe mine (numele de familie) acu vreau sa stiu....poate executorul sa execute silit aparatamentul bunici?Va multumesc