Va multumesc din toata inima pentru raspunsul prompt si mai ales extrem de explicit pentru ceea ce am de facut.Sunt pe deplin edificata asupra actiunilor mele ulterioare.Va doresc numai bine !
Cu multa stima.
Pana in data 08.01.15 am fost angajata la o firma pe functia de vanzatoare , avand salariul minim pe economie.Deoarece nu am fost de acord cu schimbarea conditiilor de salarizare , in sensul de a avea un salar flexibil functie de vanzari, am convenit cu patronul , ca dupa efectuarea zilelor de conc. de odihna pe care le mai aveam de luat , sa inceteze contractul de munca cu acordul partilor.Am facut cerere in acest sens pentru perioada 08-21.01.15 , care mi s-a aprobat in data de 08.01.15.Cand am revenit din conc. de odihna , pe data de 22.01.15 , mi s-a comunicat ca mi s-a desfacut contractul de munca cu data de 08.01.15 cu acordul partilor desi aveam cererea aprobata.
Problema este ca la vremea respectiva nu mi se platise nici salariul pe luna decembrie 2014 , la care se adauga acum si perioada de conc. de odihna.Am primit promisiunea , ca totusi voi primi banii cuveniti ulterior. De atunci si pana azi , abia mi s-au dat o parte din bani si sunt amanata mereu , ca nu sunt vanzari si nu au bani.Consider ca am dat dovada de prea multa intelegere. Intrebare : ce ma sfatuiti sa fac sa-mi recuperez restul de bani care mi se cuvin ?
Va multumesc anticipat.
Am 54 ani si sunt in activitate la o firma cu capital privat. Intrunind conditiile de pensionare anticipata , as vrea sa-mi continui activitatea cu carte de munca si dupa pensionare. Este posibil ? Si daca este posibil , sunt niste etape care trebuiesc parcurse si care ar fi acestea ?
Va multumesc anticipat.