avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Activitate BladeIonut

Activitate BladeIonut

Răspuns la discuția o problema cu politia
va multumesc pentru rapsunsuri......pentru domnul Mihai S.R. ....pai victima stie cine e autorul pentru ca eu am dat primul si cel mai tare .... si mai am o chestiune astazi pe ordinea de zi :
- este posibila urmatoarea solutionare a conflictului ?
- parintii mei sa cada la pace cu parintii lui
si
- o " interventie " din exterior in urma careia directiunea unitatii de invatamant sa treaca cu vederea peste acest incident

sau daca parintii lui nu vor sa retraga plangerea .... tot o " interventie " din exterior sa detemrine si politia sa treaca cu vederea peste acest incident ..... zile de spitalizare nu a necesitat .... certificat medico-legal si-a scos dar in afara de niste vanatai la fata nu are nimic ( totusi nu l-am distrus in bataie ) ...
multumesc anticipat
sa va spun problema mea...... am 16 ani ....m-am certat cu un baiat si am facut in asa fel incat sa-l rezolv pe tip .... tatal lui a venit la directoratul liceului si a prezentat situatia si a fost si la politite de a depus o plangere .... conflictul a constat in faptul ca am avut o altercatie verbala in urma careia el mi-a dat un pumn ( asta s-a intamplat in incinta unitatii de invatamant ) ... apoi peste doua zile am chemat niste " prieteni " si i-am aplicat o corectie zdravana tipului ( asta s-a intamplat cu mult in afara unitatii de invatamant ) ..... intrebarile mele sunt :
1) cum se poate solutiona chestia cu plangerea la politie ?
2) conducerea unitatii de invatamant are vreun drept sa-si exercite autoritatea in privinta unui conflict care a avut loc in exteriorul perimetrului scolii ? ... adica sa-mi scada nota la purtare ( asa mi-a zis directorul )