In anexa 24 ridicata de la primarie este trecuta si casa in care a locuit dar este specificat ca apartine sotiei....Acum eu vin si intreb dupa 21 de ani de convietuire dintre care 14 cu acte de casatorie mai poti spune ca este numai casa ta,doar si el a muncit in aceasta casa.Poate nu as fi ridicat nici o pretentie dar cum este vorba aceea romaneasca "ale mele sterpe ale iei cu lapte" doreste sa imparta pamanturile de la bunica mea dar casa si averea facuta impreuna sa nu se atinga nimeni de ea.In plus a incercat sa ma intimideze spunand ca tatal meu i-a lasat ei totul si ca nu era nebun atunci cand a facut asta.Cand vezi atat lacomie deja ai pofta de lupta.....
Multumesc foarte mult pentru informatie.Sunt copil unic ,dar sotia tatalui meu mi-a spus ca nu am dreptul la nimic din aceasta mostenire,care mentionez ca provine de la bunica mea si nu este realizata in timpul convietuiri cu sotia sa.
Dupa moartea mamei mele ,tatal meu s-a recasatorit si a lasat prin testament toate bunurile sale mobile si imobile celei de-a doua sotii.Daca atac testamentul care sunt sansele mele de a anula acest act si care ar fi cota pe care a-si putea sa o obtin?