am lucrat la o firma care are incheiat un contract de colocare (gazduire) server cu RDS, anul trecut am cumparat acel server de la firma respectiva cu contract de vanzare - cumparare, factura si chitanta. am facut un contract de comodat cu acea firma cu titlul gratuit si cu obligatia de plata a serviciilor de gazduire(deci fizic nu s-a schimbat nimic decat proprietarul serverului) in contractul de comodat sunt clauze de reziliere urmatoarele: daca firma intra in faliment, daca eu nu mai lucrez la ei, si o adresa prin care se specifica ca in cazul rezilierii contractului toate drepturile serverului revin proprietarului de drept (in speta eu )
acum problema se pune in felul urmator
firma este si in faliment si nu si-a achitat facturile catre rds iar eu am primit preaviz, drept pentru care am facut cerere la rds sa imi ridic serveru proprietate personala, si le-am dat toate actele doveditoare ca este al meu si ca am avut un contract si a expirat ei refuza si sa imi dea serveru si nici nu imi dau un raspuns negativ, singura informatie de la ei este ca e la departamentul juridic si ca ei trebuie sa isi dea acordul, prejudicindu-ma, deoarece eu as putea face niste contracte de gazduire.
cum pot sa imi recuperez serveru in cel mai scurt timp? va multumesc anticipat