am lucrat la o firma care are incheiat un contract de colocare (gazduire) server cu RDS, anul trecut am cumparat acel server de la firma respectiva cu contract de vanzare - cumparare, factura si chitanta. am facut un contract de comodat cu acea firma cu titlul gratuit si cu obligatia de plata a serviciilor de gazduire(deci fizic nu s-a schimbat nimic decat proprietarul serverului) in contractul de comodat sunt clauze de reziliere urmatoarele: daca firma intra in faliment, daca eu nu mai lucrez la ei, si o adresa prin care se specifica ca in cazul rezilierii contractului toate drepturile serverului revin proprietarului de drept (in speta eu )
acum problema se pune in felul urmator
firma este si in faliment si nu si-a achitat facturile catre rds iar eu am primit preaviz, drept pentru care am facut cerere la rds sa imi ridic serveru proprietate personala, si le-am dat toate actele doveditoare ca este al meu si ca am avut un contract si a expirat ei refuza si sa imi dea serveru si nici nu imi dau un raspuns negativ, singura informatie de la ei este ca e la departamentul juridic si ca ei trebuie sa isi dea acordul, prejudicindu-ma, deoarece eu as putea face niste contracte de gazduire.
cum pot sa imi recuperez serveru in cel mai scurt timp? va multumesc anticipat
Notificati cu termen unitatea de obligatia restituirii bunului proprietate
Mentionati ca nerespectarea termenului conduce la investirea instantei de judecata cu actiune de solutionare.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Vanzare produse
exxe
Buna Ziua! Am o firma IT cu activitatea principala de creare a softwareului la comanda. Daca am nevoie de un server ca sa rulez aplicatia creata de mine pe ea ... (vezi toată discuția)