rog frumos pe cineva care imi poate raspunde : printr-o hotarare judecatoreasca ramasa definitiva mi sa anulat permisul deconducere. intrebarea mea este care data de pe hotarare se ia in cazul in care dupa un an de la hotarare vrei sa dai iar pt permis auto? deci daca sentinta este pe data de 27.03.09 si stampila de la judecatorie de pe hotarare are data de eliberare 27.01.2010. dupa care data se ia in considerare anul de asteptare?
hotararea a fost cu data de 27.03.2009 dar avocatul meu a facut recurs fara voia mea ,apoi in data de 1.10.2009 am refuzat recursul care nici nu era facut cum trebuia "spusele judecatoarei"lucru care tot av. mi la cerut. Deci data hotararei este 27.03.2009sau 1.10.2009? multumesc mult
redobandirea permisului de conducere anulat in urma hotararii judecatoresti ramasa irevocabila si definitiva se poate efectua dupa un an .Eu am eliberat hotararea judecatoreasca si intrebarea mea este :dupa ce data se ia , dupa data eliberarii,hotararii judecatoresti sau dupa data sentintei de pe hot .