avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Activitate iulian75

Activitate iulian75

Buna ziua, am o problema de ceva timp cu Directia Servicii Publice locala. Locuiesc la bloc, neavand asociatie de locatari, si am un contract chipurile de servicii publice. Pana aici toate bune bune si frumoase pana la plata gunoiului ca aici ma refer. Primesc de la ei factura de plata la apa apa uzata si apa meteo si pe acea factura in PIX era trecut si gunoiul care pana la data de 30.07.2009 era de 7 ron de apartament. De la 01.08.2009 gunoiul este 7 ron de persoana fara nici o instiintare, deci 21 ron pe luna (fiind 3 persoane). Abuziv parerea mea, si dupa ce am fost si am discutat cu reprezentaii D.S.P. cerand CONTRACTUL DE SALUBRITATE si rezilierea lui nu mai scrie nimic in pix pe facturi DAR de fiecare data cand platesc apa intervin certuri si scandaluri cu plata gunoiului din august 2009. Vreau sa reziliez acest contract. Traim la bloc exact ca la casa, la usa apartamentului are fiecare contor de curent electric, contor de gaze si apometru de apa, nu stiu daca mai exista undeva asa ceva binenteles gazele si apa proiectate pe banii nostri si nu exista asociatii de locatari. Nu de alta dar m-am saturat de atata bataie de joc.