avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... rezilierea contractului de salubritate
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

rezilierea contractului de salubritate

avem un magazin de materiale de constructii.Anul trecut Primaria localitatii a incheiat
un contract de salubritate cu firma s.c Huron s.rl care la randul lor au venit la noi si au
spus ca trebuie sa facem un contract obligatoriu cu ei,stabilind cantitatea de deseu menajer la minim 1mc la pretul de 35 ron/luna.Anul aceasta firma Huron a fost cumparata de o firma multinationala(AVE) transformandu-se in s.c Ave Huron in acelasi timp ridicand taxa de salubitate la 62 ron/luna si n-au trimis un act aditional spre semnatura,mentionand ca de acum plata se va face catre aceasta firma.Noi nu am semnat actul aditional,dimpotriva am facut o petitie pe care au semnat zeci de firme catre consiliul local si firma respectiva,cu privire la modificarea cantitatii minime de gunoi menajer.In luna iunie consiliul local a aprobat cererea noastra reducand cantitatea minima la 0,5 mc,insa firma respectiva nu a tinut cont de acest fapt,trimitand facturile insotit de actul aditional(pe care nu am semnat nici acum)la vechiul tarif(62ron/luna).Noi am vrut sa reziliem contractul cu ei dar au zis ca nu se poate pentru ca au contract cu primaria.Intrebarea mea este:daca nu am semnat actul aditional cu ei pot sa fac un contract cu o alta firma,dintr-o alta localitate(mai ales ca efectiv nu producem nici cea mai mica cantitate de gunoi)
Cel mai recent răspuns: iulian75 , utilizator 13:17, 23 Februarie 2010
da, puteti sa faceti contract cu cine doriti.Nimeni nu va poate obliga sa semnati un contract cu cineva daca nu va convin "datele problemei"
multumim pentru raspuns.Deci, noi anul trecut am semnat contractul cu firma sc Huron Export-Import srl din Miercurea Ciuc,care dupa ce a fost cumparat(fuzionat?)
de compania austriaca Ave Energie AG Umwelt si-a modificat denumirea in SC Ave Huron SRL,iar actul aditional cu privire la aceasta modificare de denumire,care ne-au trimis pentru semnare o putem considera ca pe un contract nou?
Bineînţeles că puteţi face alt contract cu altă firmă.Referitor la contractul vechi,prestatorul de servicii trebuia să facă o notificare pentru mărirea preţului.
Buna ziua, am o problema de ceva timp cu Directia Servicii Publice locala. Locuiesc la bloc, neavand asociatie de locatari, si am un contract chipurile de servicii publice. Pana aici toate bune bune si frumoase pana la plata gunoiului ca aici ma refer. Primesc de la ei factura de plata la apa apa uzata si apa meteo si pe acea factura in PIX era trecut si gunoiul care pana la data de 30.07.2009 era de 7 ron de apartament. De la 01.08.2009 gunoiul este 7 ron de persoana fara nici o instiintare, deci 21 ron pe luna (fiind 3 persoane). Abuziv parerea mea, si dupa ce am fost si am discutat cu reprezentaii D.S.P. cerand CONTRACTUL DE SALUBRITATE si rezilierea lui nu mai scrie nimic in pix pe facturi DAR de fiecare data cand platesc apa intervin certuri si scandaluri cu plata gunoiului din august 2009. Vreau sa reziliez acest contract. Traim la bloc exact ca la casa, la usa apartamentului are fiecare contor de curent electric, contor de gaze si apometru de apa, nu stiu daca mai exista undeva asa ceva binenteles gazele si apa proiectate pe banii nostri si nu exista asociatii de locatari. Nu de alta dar m-am saturat de atata bataie de joc.
Ultima modificare: Marți, 23 Februarie 2010
iulian75, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare contract fara instiintare gimida gimida Buna ziua, Sunt administrator la 2 asociatii de proprietari, iar in urma cu o saptamana am primit facturile de salubrizare pentru cele doua asociatii, dar cu ... (vezi toată discuția)
Plata serviciu de salubritate de catre pfa. iulian_ctc iulian_ctc Am un PFA, un mic atelier de croitorie, iar incepand cu luna Aprilie primaria Sector 4 printr-o hotarare de consiliu local nr9 / 2016 au hotarat ca toate PFA ... (vezi toată discuția)
Acte ridicare gunoi. buna ziua, sunt presedintele (nou ales) al unei asociatii de ... salontanul salontanul Buna ziua, Sunt presedintele (nou ales) al unei asociatii de proprietari. Intampin o problema cu gunoiul menajer. Ni s-a trimis o adresa (de la furnizorul de ... (vezi toată discuția)