Va multumesc foarte mult pt sfaturi, apreciez toate interventiile de pana acum, imi cer mii de scuze pt . postarea initiala cu majuscule...
Ca sa lamuresc niste aspecte:nu au trecut 3 ani de la depasirea termenului, eu am redactat continutul caci femeia e in varsta, specificand data de la care si pana la care se ofera sub forma de imprumut suma de ..altfel respectivul act putand fi supus normelor legale in vigoare (tot pt intimidare)..Dansa a semnat doar,alaturi de mine si parintii mei drept martori.Deci exista un singur original, pe care eu il detin.Nimeni nu spera ca se va ajunge aici...Suma din care i-a ramas cam 700 euro de returnat.
Daca aceste elemente nu ar fi suficiente pt un castig de cauza, lasand la o parte suma de recuperat...adica oricum mi s-a adus un prejudiciu pana la urma si ceva tot trebuie ca se poate face.
Va multumesc!
Buna ziua!
Am imprumutat unei persoane fizice o suma de bani pt o anumita perioada printr-un act scris,semnat de ambele parti,cu 2 martori...fara sa cer vreo garantie sau sa-l autentificam la notar....a depasit termenul cu 3 luni de cand mi-a promis ca -mi va restitui si ultimii 600 euro din acea suma....timp in care nu a facut nimic in sensul acesta..initial a spus ca daca va fi nevoie isi va vinde vitele...nu s-a intamplat!nu s-a imprumutat...adresa din buletin e diferita de adresa reala,e renumita in zona pt tepele de acest gen date...eu locuiesc in strainatate,am facut deja 2 drumuri acasa pt a-mi recupera datoria...daca iar vin ..iar nu rezolv nimic..cu ea!(un prieten s-a dat drept avocatul meu spunandu-i ca a primit o plangere impotriva ei si deci in caz de neplata va urma un proces...!Nimic,nici o reactie,minciuni si amanari,latelefn nu raspune,fixul l-a scos din uz...practic de negasit sau..)
As dori sa stiu ce optiuni am,cat ar dura un proces de genu si cam ce costuri ar implica...vorbim de 600 euro si nu stiu daca merita toata bataia asta de cap...decat daca as putea cere daune sau... Va multumesc anticipat!