Multumesc pentru raspuns. Eu as fi vrut sa invat in paralel si civilul dar am constatat ca nu imi ajunge timpul( lucrez)...Presupun ca la civil si procedura civila trebuie invatat dupa codurile cele noi,nu?:closedtopic:..Eu am inceput sa invat penalul special care imi si place foarte mult... acum cu toate modificarile acestea sunt un pic confuza.. Ma axez pe coduri si in paralel citesc si tratatele...:rtfm:
Eu m-am apucat de penal; odata cu intrarea in vigoare a noului cod, ar fi bine sa citim in paralel( adica sa si invatam modificarile...)?...poate nu se dau la examen, dar daca se vor da? E adevarat ca nu avem tematica inca, dar, dupa ce vom ingurgita totul, vom mai avea putere ca in preajma, sa absorbim si noutatile...? Ce ziceti?... As dori si parerea unui coleg de suferinta care are posibilitatea de a se consulta cu un avocat...
Am patit si eu acelasi lucru; pentru mine, la civil au fost furcile caudine. Am fost atat de suparata incat nu am mai avut puterea sa ma adun; ...nu m-am mai prezentat la urmatoarea proba..Pacat de viata noastra, de timpul pierdut - poate ca unii nu-mi vor da dreptate, dar atunci cand mai ai si serviciu si sacrifici totul unui vis, durerea e mai mare si mai profunda.. pentru mine vara a trecut fara sa-i fi simtit savoarea.. m-am '"bronzat" la lumina becului cu tratatele in fata... Nu dau vina pe nimeni, ci pe mine... oricum nu ma las batuta.. Celor ce au reusit, succes pe mai departe!...Tuturor celor care ati avut ghinionul sa pierdeti startul: Nu renuntati! Daca va doriti cu tot dinadinsul sa intrati in avocatura , se va intampla si asta.. poate nu asa de repede dar , cu siguranta va veni si acea zi..Am vazut azi un clip cu un roman orb care canta dumnezeieste... m-a miscat nespus.. omul se ghida dupa dictonul "DACA VREI, POTI! Si mi-am dat seama ca are dreptate... cel mai important e sa nu ne pierdem speranta!!
Nu, nu se poate micsora; poti primi aceeasi nota sau mai mare... intr-un fel e non reformatio in pejus, nu-ti pot face o situatie mai grea in propria cale de atac... cred ca au si scris undeva, ca la contestatie nota nu poate fi micsorata... din cate imi amintesc.. poate unul din colegii cu mintea mai limpede, iti zice si unde sa cauti.. mie imi explodeaza deja capul de civil:rtfm:
S-au afisat pe pagina UNBR!=D>
Am ajuns la limita superioara a rabdarii.. Daca si-ar verifica accesarile pe pagina, cei de la Dolj, ar constata intrari si la 5-10 minute, interval...#- Intrebarea e: cat mai dureaza, asteptarea? Sau.. ne vor face surpriza( sper sa nu!) sa le afiseze maine??
A mai trecut un an; 2010 s-a scurs, cu bucurie pentru unii, cu regrete sau sperante neimplinite pentru altii.... Asa este viata:.. e cand rozalie si dulce ca o bomboana din copilarie, cand in tonuri de gri-spre negru....Important e ca am muncit,si ne-am facut datoria in acest an -ce se scurge spre " a fost"... V-am citit,cu regularitate, chiar daca nu am participat la discutii...si va simt ai mei, aproape ! Am trait alaturi de fiecare dintre voi si bucuria reusitei, si amarul infrangerii nemeritate....m-am bucurat si am fost trista.... Sunteti cu totii niste oameni minunati, si veti fi astfel si ca avocati !
Anul 2011 e in prag ; sa-l intampinam cu incredere si speranta in mai bine - in acest an nou,sa traim bucuria de a ne numi unii pe altii - colega avocat !
Va doresc tuturor un AN NOU fericit si NUMAI SUCCESE ! Doina
Spor tuturor !
Eu abia din octombrie intru in concediu#-o(
ALEXYA SI DANIELA, verificati mail-urile....:rtfm::closedtopic::coffee:
@cipri31: le-am trimis. BAFTA ! SPOR LA INVATAT !!!!!:closedtopic::coffee: