am cazut de acord sa fie un divort din culpa comuna( avem un copil minor) , dar nu as vrea ca la prima infatisare sa spuna ca am parasit domiciliul. juridic vorbind , are cum sa faca asta? (desi ela judecatorie este inregistrata cererea de divort)
in cererea de divort am scris adresa in care locuiesc cu sotul meu , ma pot duce la judecatorie sa le dau noua mea adresa? urmeaza sa parasesc domiciliul conjugal zilele astea...
deci sotul meu nu ma poate acuza de parasirea domiciliului conjugal daca eu deja am depus cererea de divort la judecatorie?eu vreau sa ma mut, dar nu as vrea sa ma acuze ca am parasit domiciliul , inca nu a avut loc nicio infatisare , am depus cererea acum o luna si mai dureaza
buna ziua , Se poate considera parasire de domiciliu , daca am depus cererea de divort la judecatorie? si in acest timp vreau sa parasesc domiciliu in care locuiesc cu sotul meu?Adica el ma poate acuza de parasirea domiciliului , mentionez ca nu mai vreau sa stau in aceeasi casa , din cauza neintelegerilor dintre noi . Citatia se inmaneaza personal sau se pune in cutia postala?