lucrez de 3ani si un pic la o firma si acum vreau sami depun dosarul ptr depunere de somaj.seful meu a zis da nici o problema daca se poate da.dar intre timp mia modif pe cartea de munca actul aditional cu micsorarea salariului de la 720 lei la 360 lei ,iar acuma lucrez cu jumatate de norma adica 4 ore din 8 cat era.ce e de facut acuma.am fost nevoita sa accept pre a nu-mi pierde munk.ce tre sa fac in cazul asta.mai iau somaj/cei de la somaj mia zis ca am dreptul.ce acte de la sef trebuie.
va rog ajutati-ma
buna ziua.din anul 2007 lucrez la o cafenea pana in prezent.eu beneficiez de somaj deoarece am vechimea si cred ca a cotizat in anul respectiv de eu beneficiez de somaj.asta fiind din 15 04 2008.dar problema e ca de atunci nu a mai fost platit nimic/credeti ca voi beneficia de somaj in cazul asta.ce trebuie sa fac ptr a beneficia de somaj.sfatuitima in cazul asta .dar intre timp il angajeaza pe colegul meu pe postul meu.eu nu pot merge la somaj pana in data de 1 martie 2010 cand mia spus ca intru in somaj.ce trebuie sa fac in cazul asat.sa ma duc la somaj dar mie frica sa nu-i fac rau.ce e de facut in cazul asta.