Am inteles de la departamentul de cercetari penale ca voi fi chemat pentru a-mi aduce la cunostinta reuzultetele. M-ai am sansa sa scap cu amenda administrativa, luand in considerare faptul ca sunt aproape de limita in ceea ce priveste gradul de alcoolem ie in sange ( 0,9 si 0,75) si ca am un cazier curat???
Va rog sa ma sfatuiti ce este de facut in continuare, sa cer o recalculare, as avea sanse sa-mi fie alcoolemia m-ai mica?? Considerand faptul ca am un cazier curat si nu am mai avut abateri, ce sanctiune as putea primi??
Am cumparat o masina anul trecut in septembrie dar inca nu l-am inscris pe numele meu. Ce sanctiune as putea primi de la politia rutiera in caz de sunt oprit si constata ca nu sunt proprietarul? Apropo nici act de la notar nu am.
In urma cu o luna si 3 saptamani mi-a fost retinut permisul de conducere pentru ca am avut o alcoolemie de 0,43 in aerul expirat. Oare numai atunci primesc rezultatul daca achit taxa de urgenta?? Are dreptul politia sa retina permisul o perioada mai lunga de timp fara a solutiona cazul??