Va rog sa ma sfatuiti ce este de facut in continuare, sa cer o recalculare, as avea sanse sa-mi fie alcoolemia m-ai mica?? Considerand faptul ca am un cazier curat si nu am mai avut abateri, ce sanctiune as putea primi??
e destul de mare alcoolemia in sange pe care ai precizat-o! poti sa ceri si o reclaculare, insa sfatul meu este sa ai o atitudine cooperanta atat cu organele politiei cat si cu procurorul ,intrucat este un mare avantaj si faptul ca nu ai alte abateri de natura penala cat si faptul de a colabora! si cel mai rau se poate intampla sa fii trimis in judecata si condamnat cu suspendare si cu sanctiunea complementara a anularii dreptului de a conduce pe o anumita perioada!
depinde akm cat de important e pentru tine permisul si faptul de a avea trecuta in cazier o asemenea fapta!
Oricum apoi intr-o anumita perioada de timp, dk nu mai faci alte abateri, intervine reabilitarea de drept si nu va mai figura nici in cazierul judiciar aceasta fapta
dle vio_rogojan , e normal ca la a doua recoltare valoarea sa fie mai mica intrucat acestea se iau la un anumit interval de timp! nu este vorba de sanctiune contraventionala intrucat limita contraventionala a fost depasita si intram in cadrul unei fapte penale! Cel mai lejer va fi S.U.P in temeiul 18 ind.1 si amenda penala! depinde acum de toate circumstantele producerii si cele ulterioare
aveti dreptate! imi cer scuze! am scris amenda penala dar ma gandeam la sanctiune administrativa! In rest aveti intrutotul dreptate!
Alte discuții în legătură
Permis suspendat
JosefC
Buna ziua.Va rog frumos sa imi raspundeti la cateva intrebari.
Am fost oprit de politie conducand in stare de ebrietate.La alcool test, mi-a iesit 0,66g/L in ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan
adimihai
buna ziua.as vrea sa cer si eu niste lamuriri va rog. in data de 23.12.2012 am consumat o cantitate de alcool (4 beri si ceva) in decurs de 5 ore.adica de la ... (vezi toată discuția)