avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate ady_29

Activitate ady_29

Răspuns la discuția drepturile tatalui la separare
Buna seara,
Multumesc pentru raspuns. As putea sa va contactez pentru mai multe detalii si eventual o intalnire?
Răspuns la discuția drepturile tatalui la separare
Buna seara,
Multumesc pentru raspuns. Ultima oara cand am fost in vizita fetita avea bubite pe corp si pe membre. Nu stiu daca se gandeste la interesul minorei, mai mult se gandeste la bunstarea ei, nu a copilului. De fiecare data cand am plecat de acolo fata plangea in hohote. M-a intrebat si de parintii mei, daca poate sa-i vada. Sotia a zis ca nu imi permite sa iau copilul sa il vada si parintii mei. Problema mea este daca pot lua copilul de la sotie pentru a-l duce la parintii mei. De cand s-a nascut fata numai acolo a stat. De aceea doresc sa imi duc copilul acolo, chiar si in vizita.
Răspuns la discuția drepturile tatalui la separare
Buna seara,
Momentan suntem separati, cineva m-a indrumat sa astept sa introduca ea actiunea de divort, nu am inteles prea bine de ce. Iar eu pot vedea fata dar numai la domiciul parintilor ei. Problema mea acum este daca pot lua fata pentru a o duce la bunicii paterni.
Buna seara,
Am problema cu care ma confrunt de cateva saptamani. Daca ma puteti ajuta v-as fi recunoscator. Ma numesc Ionel, am 35 ani, sunt casatorit de 10 ani, am o fetita de 8 anisori. Am locuit de la casatorie impreuna, aproape de parintii mei. Acum aproximativ o luna sotia a parasit domiciliul conjugal, luand si fetita fara acordul meu scris. S-a mutat la parintii ei, ce locuiesc in alta localitate. Am fost in vizita sa-mi vad fetita de mai multe ori. Ultima oara am vrut sa iau fetita la mine acasa sa o vada si parintii mei, fiindca le e dor de ea, insa ea s-a opus motivand ca nu vrea sub nicio forma sa mai duca fata la bunici. Eu, in calitate de tata, am dreptul de a lua copilul pentru a-l duce la familia mea in vizita? Tin cont si de faptul ca unul din drepturile copilului este acela ca el are dreptul de a comunica cu ambii parinti si cu rudele acestora.